Mobilier baie

Bun venit în categoria Mobilier Baie a magazinului nostru online! Aici vei găsi o selecție completă de mobilier de baie, conceput pentru a transforma baia ta într-un spațiu funcțional, organizat și elegant. Avem o varietate de piese de mobilier adaptate nevoilor tale, pentru a-ți oferi un spațiu de baie practic și estetic plăcut.

Indiferent de dimensiunea băii tale, avem soluții potrivite pentru a maximiza spațiul și a asigura o depozitare eficientă. De la dulapuri suspendate și dulapuri cu oglindă la lavoare cu spații de depozitare încorporate, vei găsi cu siguranță mobilierul ideal pentru a-ți organiza obiectele de igienă personală, prosoapele și alte accesorii necesare în baie.

Pentru a adăuga un plus de eleganță și rafinament, avem o gamă variată de oglinzi cu dulap sau fără dulap, care se potrivesc perfect în baia ta. Aceste oglinzi sunt proiectate cu atenție la detalii, aducând un aspect estetic plăcut și oferind un spațiu suplimentar pentru depozitare.

Indiferent de preferințele tale în ceea ce privește stilul, oferim o varietate de finisaje și culori pentru a se potrivi cu designul băii tale. De la stiluri clasice, cu linii elegante și detalii rafinate, la stiluri moderne, cu forme curate și culori îndrăznețe, vei găsi mobilierul de baie potrivit pentru a-ți crea un spațiu personalizat și atrăgător.

Calitatea este o prioritate pentru noi, așa că poți avea încredere că mobilierul de baie pe care îl achiziționezi de la noi este durabil, rezistent la umiditate și construit pentru a rezista în timp. Investești în mobilă de înaltă calitate, care va rezista uzurii și va oferi un spațiu de baie funcțional și estetic plăcut pentru mulți ani de acum încolo.

Comanda ta va fi prelucrată cu atenție și livrată prompt, pentru ca tu să te poți bucura rapid de mobilierul de baie nou și de avantajele pe care le aduce în spațiul tău. Alege mobilierul de baie potrivit și transformă-ți baia într-un loc de relaxare și îngrijire personală desăvârșit.

Filtrare rezultate

Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Colectie baie, ATENE

precomandă

140lei540lei

Colectie baie, LESSY

precomandă

360lei850lei

Colectie baie, TOSKANA

precomandă

490lei1.200lei

Comodă cu 4-sertare, alb, ATENE TYPUL 7

precomandă

330lei

Corp baie Carmina IT ZN

precomandă

Dulap cu oglinda, TOSKANA

precomandă

1.200lei

Dulap înalt, alb, ATENE TYPUL 1

precomandă

450lei

Dulap inalt, TOSKANA

precomandă

1.100lei

Dulap inferior, TOSKANA

precomandă

630lei

Dulap pentru chiuvetă, TOSKANA

precomandă

800lei